chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

 
 

Calendario

Webinar KLASSE!

Inviato da NSS EPALE Nederland 2 mesi 3 settimane fa

Giovedì 5 Settembre 2019

Webinar KLASSE

 

Werk jij in of voor de volwasseneneducatie? Of ben je betrokken bij de aanpak laaggeletterdheid in jouw regio? En wil jij meer weten over hoe je Nederlandstalige laaggeletterden kunt vinden, benaderen en werven? Volg dan op 5 september van 16.00 – 17.00 uur het gratis webinar over de methode van KLASSE! KLASSE! is een nieuwe en unieke strategie voor het vinden, benaderen en werven van Nederlandstalige laaggeletterden. Waar vinden we ze, hoe spreken we ze aan en hoe zorgen we ervoor dat ze zich inschrijven voor een cursus?

 

Registratie

Klik hier om je te registeren. 

 

Webinar

Marian Janssen-de Goede (Zet een punt…) en Miryam de Hoo (CINOP) nemen je tijdens dit webinar mee in de toepassingsmogelijkheden van dit unieke wervingsprogramma. Het webinar is voor iedereen die werkt voor of met de doelgroep Nederlandstalige laaggeletterden (beleidsmedewerkers, bibliotheekmedewerkers, vrijwilligers, werkgevers, docenten en opleiders etc.) en de aanpak van KLASSE! wil leren kennen.

 

Aan het eind van dit webinar weet je:

  • De uitgangspunten en visie van KLASSE!
  • Hoe je kunt denken in profielen
  • Hoe je KLASSE! en het denken in profielen kan gebruiken bij in je werving
  • Je volgt het webinar in je eigen omgeving via je computer, tablet of smartphone.

KLASSE

KLASSE! brengt het profiel van deze deelnemers minutieus in beeld en inventariseert de leervraag: daarop worden mensen geactiveerd. De (leer)vraag is het uitgangspunt en past bij de levensfase en bij de achtergronden van de deelnemers. Om de kans op succes - inschrijving voor cursus - te optimaliseren, willen we een potentiële cursist zo direct mogelijk aanspreken met een passende benadering (communicatief en methodisch). Hierop passen we de werving aan. Om dit te bereiken, beschrijven we de profielen in KLASSE! als mensen van vlees en bloed, met een eigen verhaal. De communicatie gaat van aanbodgericht naar vraaggericht: de (leer)vraag van de deelnemer staat centraal.

Lingua principale:
Tipo di evento: 
Evento di formazione professionale
Quota di partecipazione: 
No
Termine per la registrazione: 
04/09/2019
Evento online: 
Tipo di organizzatore: 
Altro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn