chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Calendario

OEB Shaping the Future of Learning

Inviato da Eva Hoifodt 7 mesi 3 settimane fa

da Mercoledì 2 Dicembre 2020 a Venerdì 4 Dicembre 2020
Berlin
,

OEB – tidligere Online Educa Berlin, er den konferansen som er mest rettet mot bruk av læringsteknologi i høyere utdanning.  De fleste ED-tech og LMS-produsenter (learning management systems) er tilstede og det er en stor variansjon av foredrag og workshops for de rundt 2500 deltakerne fra over 70 land.

Konferansen går over tre dager, hvor den første dagen består av workshops (betaling og gratis) og utstillerseminarer. Selve konferansestedet er på Hotel InterContinental Berlin alle dagene og over flere scener og etasjer.  Fleksibel utdanning Norge har både vært tilstede som utstiller, deltaker og presse over flere år.  Det er et fint sted å skape nettverk og å intervjue foredragsholdere og andre, da de fleste er her enten hele løpet eller to dager.

OEB Shaping the Future of Learning er en årlig internasjonal tverrsektoriell konferanse om læringsteknologi og undervisningsteknologi. De fleste ED-tech og LMS-produsenter (learning management systems) er med på denne eventen, og det er et bredt tilbud av foredrag og workshops for de rundt 2500 deltakerne fra over 70 land. Sammen med konferanseprogrammet, viser utstillingene de viktigste trendene og utviklingen som former læring i fremtidens private og offentlige sektor. 

 

Lingua principale:
Tipo di evento: 
Conferenza
Quota di partecipazione: 
Evento online: 
No
Organisé par: 
OEB Learning Technologies Europe GmbH
Tipo di organizzatore: 
Altro evento
Informazioni di contatto: 
OEB Learning Technologies Europe GmbH Leibnizstrasse 32 10625 Berlin Germany Web: www.oeb.global Tel.: +49 (0)30 726 21 33 09 Email: info@oeb.global
Gruppo di destinazione: 
Docenti universitari, studenti, ricercatori nel campo dell'andragogia
Reti e organizzazioni dell'apprendimento degli adulti
Progetti e partenariati
Responsabili delle politiche
Professionisti dei media
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email