chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Calendario

Безплатно обучение за придобиване на начални компютърни умения за регистрирани потребители на Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ – Габрово

Inviato da Iliana Taneva 3 anni 10 mesi fa

da Martedì 4 Aprile 2017 a Giovedì 6 Aprile 2017
Габрово
,

 

За поредна година Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ – Габрово организира безплатно обучение за придобиване на начални компютърни умения за регистрирани потребители на библиотеката. Поради големия интерес към обученията от началото на месец април 2017 г. курсовете ще продължат в обучителния център на РБ „Априлов – Палаузов“.

В рамките на три дни пожелалите да се възползват ще придобият основни умения за работа с операционна система, текстообработваща програма, ползване на електронна поща, както и за търсене на информация в Интернет.

Обучението ще се проведе на 4, 5 и 6 април 2017 от 9.30 до 12.30 ч. в обучителния център, оборудван с компютърна и периферна техника, предоставена по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". Желаещите да се включат в него или в предстоящите до края на календарната година обучения могат да се запишат на място, в информационния център – пл. Възраждане № 23, като единственото изискване е да са регистрирани читатели на библиотеката.

Обученията за граждани са сред традиционните инициативи на Регионална библиотека „Априлов – Палаузов“, които се радват на голям интерес. Тази образователна услуга библиотеката предлага като възможност за възрастните хора да преодолеят психологическата бариера от новите компютърни технологии и да продължат активния си социален живот, ползвайки съвременните средства за комуникации и търсене на информация.

Обучението се провежда в съответствие с целите на Програма “Глоб@лни библиотеки - България” – превръщането на библиотеките в съвременни информационни центрове, място за учене през целия живот и приобщаване на хората от всички възрасти към глобалното информационно общество.

Lingua principale:
Tipo di evento: 
Evento di formazione professionale
Quota di partecipazione: 
No
Evento online: 
No
Organisé par: 
Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ – Габрово
Tipo di organizzatore: 
Altro evento
Informazioni di contatto: 
Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ – Габрово, Информационен център, пл. Възраждане № 23
Tema trattato:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email