chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Hvad er EPALE?

EPALE er et nyt flersproget fællesskab af fagfolk inden for voksenuddannelse. Det har til formål at forbedre kvaliteten og udbuddet af voksenuddannelsestilbud i Europa, skabe en stærk paneuropæisk voksenuddannelsessektor, og gøre det muligt for fagfolk inden for voksenuddannelse og oplysningsspredningstjenester at nå ud til alle voksne.

Hvis du beskæftiger dig med voksenuddannelse, det være sig som arbejdsgiver, underviser, volontør, politiker eller akademiker, så er EPALE som skabt til dig!

EPALE er blevet oprettet med det sigte at lade voksne studerende få det ultimative udbytte af udviklingen inden for voksenuddannelsessektoren, enten inden for formelle eller ikkeakademiske rammer. Webstedet henvender sig dog reelt til dem, der leverer og arrangerer voksenuddannelse snarere end til de studerende selv.

Udviklingen af EPALE tog sin begyndelse i foråret 2014, og de forskellige funktioner bliver gradvist tilgængelige. Vi forventer, at hele platformen vil være færdig i begyndelsen af 2015.