chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Как да намеря конкретно събитие?

За да намерите конкретно събитие, трябва да извършите разширено търсене и да включите в параметрите му езика и местоположението. При това може да Ви помогне и промяната на начина, по който са показани събитията. Събитията могат да бъдат показвани по пет различни начина:

  1. Годишен изглед

  2. Месечен изглед

  3. Седмичен изглед

  4. Дневен изглед

  5. Списъчен изглед.

Първите четири изгледа показват само заглавието на събитието във вид на връзка. Когато придвижите курсора върху заглавието, отваря се квадратче с подсказка и показва езика и държавата на събитието. Датата/часът на събитието се представя според местоположението на показаното събитие (ден от годината, месец, седмица или час от деня). Кликването върху заглавието ще Ви отведе в пълната страница на събитието.

Петият изглед показва списък с връзки във вид на заглавия на събитията заедно с езика и държавата на събитието, показани отдолу. И в този изглед кликването върху заглавие Ви отвежда на пълната страница на събитието.