chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Newsroom

Flygtninge og familiesammenførte, der uddanner sig i Danmark, opnår bedre arbejdsmarkedstilknytning

08/06/2018
Tungumál: DA

ROCKWOOL Fondens forskningsenhed har undersøgt sammenhængen mellem uddannelse og tilknytning til arbejdsmarkedet for flygtninge og familiesammenførte i Danmark.

 

Undersøgelsen peger på, at de som tager en uddannelse har en mindre beskæftigelsesgrad i 3-5 år, hvilket svarer nogenlunde til uddannelsens længde. Men herefter opnår gruppen, som uddanner sig, en højere beskæftigelse en dem som ikke gør. Forskellen i beskæftigelse er størst for kvindelige flygtninge og mindst for familiesammenførte mænd.

Det samme gør sig gældende for lønindkomst; de der uddanner sig hurtigt, opnår en højere løn, end dem som ikke uddanner sig.

 

Du kan læse hele artiklen og de medfølgende grafer på ROCKWOOL Fondens hjemmeside her: https://www.rockwoolfonden.dk/artikler/flygtninge-og-familiesammenfoerte-der-uddanner-sig-i-danmark-opnaar-bedre-arbejdsmarkedstilknytning/#

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn