chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Newsroom

Regresoterapija-edukacija u Crnoj Gori

27/01/2020
by Snežana Kršikapa
Tungumál: HR

Centar za dušu i tijelo organizuje edukaciju na temu regresoterapije. Edukacija se sastoji od 7 modula, od kojih je svaki namijenjen određenim konkretnim djelovima psihe i realnosti koju živimo. Nakon svakog završenog modula svaki polaznik može odmah da počne da primjenjuje naučenu tehniku i da radi sa klijentima.

Moduli edukacije se ne mogu preskakati, pošto je svaki prethodeći modul važan za psihološku obradu i integraciju, kako bi se proces učenja i lične promjene i rasta mogao nastaviti kroz naredne module edukacije i relevantne strukture psihe.

Predavač i edukator je Jelena Vujacic, master psiholog, psihoterapeut i regresoterapeut sa dugogodišnjim terapijskim iskustvom i praksom u radu sa klijentima. Nakon dugo godina istraživanja realnosti i psihe i rada na sebi, Jelena se upoznaje sa sistemom i tehnikama regresoterapije, koje predstavljaju njenu ličnu i profesionalnu prekretnicu. Od trenutka susreta sa regresoterapijom i radom na podsvjesnim strukturama psihe, Jelena se u potpunosti lično i terapijski fokusira na nehipnotičku regresoterapiju kao glavnu terapijsku tehniku, kako u radu sa klijentima, tako i u procesu ličnog rasta i promjene. Veoma inspirativno i sa puno ljubavi i posvećenosti prenosi dalje stečena znanja i iskustva, kroz predavanja, seminare i edukacije.

Cijena prvog modula edukacije je 230€ plus troškovi smještaja i hrane (250€ za pet noćenja sa svim obrocima), a edukacija se sprovodi u Avala Resort And Villas. Uz prijavu je potrebno uplatiti bezpovratni avans u iznosu od 100€, kako bi rezervisali svoje mjesto u grupi za edukaciju. Edukacija je rezidencijalnog tipa i obavezno je kontinuirano prisustvo sve vrijeme trajanja edukacije, zbog prirode procesa. Raspored ostalih modula i dinamika održavanja pojedinih modula je planirana da bude u periodima od 1,5-2 mjeseca u dogovoru sa grupom.

Broj polaznika edukacije je ograničen. Prijave traju do popunjavanja mjesta, a za više informacija i prijavu potrebno je kontaktirati:

Mail: office@czdt.me

Tel. +382 69 386 150 i +38267505862

https://www.czdt.me/edukacija-regresoterapija-crna-gora/

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn