Skip to main content
Resource Details
Auðlind

Megjelent a MELLearN Hálózat legújabb Lifelong Learning témájú tanulmánykötete a Felsőoktatási innovációk a tanulás korában: a digitalizáció, képességfejlesztés és a hálózatosodás kihívásai címmel

A MELLearN - Felsőoktatási Lifelong Learning Hálózat, a magyar egyetemek életen át tartó tanulást támogató egyesülete megjelentette 2019. évi tanulmánykötetét, mely a felsőoktatási innovációkkal foglalkozik a digitalizáció, a képességfejlesztés és a hálózatosodás kontextusában.

A kötet figyelmet szentel az egyetemek közreműködésével ösztönző felnőttkori tanulás néhány kurrens kérdésének tekintettel a módszertani és digitális környezeti trendek és kihívások érvényesülésére.

A kötet erénye, hogy a döntően elméleti vonatkozások helyett a magyar felsőoktatási környezet lifelong learning tevékenységének gyakorlati példáin keresztül világít rá a felsőoktatásnak a tanulást és a tanulási képességek felnőttkorban történő fejlesztését segítő tevékenységeire, tapasztalataira, melyek gyűjtése és megosztása a MELLearN egyik missziója.

Ezúton köszönjük a tagintézmények képviselőinek és szakértőinek minőségi tanulmányait és elemzéseit, melyek a csatolt e-book-ban olvashatóak!

 

 

Resource Details
ISBN
ISBN 978-963-429-480-1
Resource author
Szekresztette: Fodorné Dr. Tóth Krisztina PhD
Gerð efnis
Úttektir og skýrslur
Útgáfudagur
Language of the document
Login (1)

Login or Sign up to join the conversation.

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!