chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Newsroom

Trening „Omladinski rad u prevenciji i suzbijanju nasilnog ekstremizma”

09/12/2019
Tungumál: HR

Organizacija „Forum mladi i neformalna edukacija” (Forum MNE) objavljuje poziv za trening pod nazivom „Omladinski rad u prevenciji i suzbijanju nasilnog ekstremizma” koji će se održati u Podgorici, u hotelu Aurel od 16. do 18. decembra 2019. godine. Cilj treninga je osnaživanje omladinskih aktivista, organizacija mladih i organizacija za mlade za uključivanje u programe prevencije i suzbijanja nasilnog ekstremizma (P/SNE).

Trening je peti u nizu od sedam koliko ih je ukupno planirano, nakon čega će biti raspisan program malih grantova. Broj polaznika/polaznica je ograničen na 20. Troškove smještaja (ukoliko je potreban), osvježenja i prevoza učesnika/učesnica obuke snosi organizator. Aktivnost je dio regionalnog projekta „Zajednice na prvom mjestu: Kreiranje hub-a organizacija civilnog društva koji će se baviti pitanjem nasilnog ekstremizma – od prevencije do reintegracije“ koji Forum MNE sprovodi u partnerstvu sa Centrom za pravne građanske inicijative (Albanija), organizacijom Nada i domovi za djecu (Bosna i Hercegovina), Partnerima Kosova – Centrom za upravljanje konfliktima (Kosovo), Centrom za zajedničku osnovu (Sjeverna Makedonija) i Kulturnim centrom DamaD (Srbija), a uz finansijsku podršku Evropske unije i Ministarstva javne uprave Crne Gore.

Više detalja o obuci nalazi se na linku:

http://www.forum-mne.com

https://mladiinfo.me/forum-mne-organizuje-trening-omladinski-rad-u-preve...    

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn