chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Newsroom

Trening "Poslovna komunikacija" održan u Tivtu

03/12/2019
Tungumál: HR

Opštine Tivat je 02.decembra bila domaćin jednodnevne obuke na temu „Poslovna komunikacija“. Trening je organizovan za zaposlene u opštini a vodila ga je magistar komunikologije, Jelena Marković, osnivač Mreže za lični razvoj „Smart Change“. Glavna ideja i cilj radionice bio je da se vidi na koji način je moguće malim tehnikama i alatima napraviti velike promjene kada je komunikacija u pitanju. Na radionici je najprije bilo riječi o tome kako procijeniti neki preferirani stil komunikacije, kako svoj lični, tako i svojih sagovornika, nako čega je obrađen segment tzv. asertivne komunikacije, odnosno načina kako komunicirati sa sagovornikom a držati se svog stava, kako voditi računa o svojim potrebama i željama a istovremeno brinuti i o potrebama i željama sagovornika. Kraj treninga je posvećen emocionalnoj regulaciji u komunikaciji tj. na koji način definisati iz kog emotivnog ego- stanja ljudi komuniciraju i na koji način je najbolje upravljati emocijama u stresnim situacijama.

Radionica u Tivtu je dio podrške unapređenju ženskog preduzetništva u opštini Tivat a implementira je Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija i Opštinom Tivat. 

https://radiotivat.com/kvalitetnom-komunikacijom-do-uspjesnijeg-poslovanja/2019/12/

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn