chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

EPALEn Tietolähteet

EPALEn Tietolähteet-osioon on kerätty materiaalia, jonka avulla pysyt ajan tasalla parhaista käytännöistä ja erilaisista aikuiskoulutusta koskevista tausta-aineistoista.

Täältä löydät tapaustutkimuksia innovatiivisista aikuiskoulutusmenetelmistä, raportteja, aikuiskoulutuspolitiikkaa koskevia asiakirjoja sekä lehtiartikkeleita

Osio sisältää myös avoimia oppimisresursseja sekä koulutus- ja oppimateriaaleja, joten sinulla on aina käytettävissäsi parhaat mahdolliset työvälineet.

Kuinka käytän Tietolähteet-osiota?

Voit selata EPALEn Tietolähteet-osiota tai tehdä siihen hakuja monella tavalla:

  1. Selaus
    Tuorein sisältö on aina ylimpänä, joten alan uusimpia suuntauksia on helppo seurata.
  2. Haku
    Löydät tietyn resurssin suoraan kirjoittamalla hakuruutuun sen otsikon, kirjoittajan tai avainsanan.
  3. Suodatus
    Voit suodattaa hakutuloksia resurssin tyypin, aihepiirin, tagien, maan, kirjoittajan tai kielen mukaan. Hakutulosluettelo ilmestyy sivun vasempaan laitaan.

Hauskoja hakuhetkiä!

Osallistuminen

Onko sinulla resurssi, jonka haluaisit jakaa EPALEssa, tai kiinnostava julkaisu, jonka haluaisit julkaista sivustolla? Saat hankkeellesi lisää näkyvyyttä, kun tiedotat sen tuloksista EPALEn kautta Euroopan laajuiselle kollegoiden verkostolle.

Huom: Euroopan komissio ei vastaa EPALE-sivustolla julkaistuista resursseista.

Varmistamme parhaamme mukaan, että EPALE-sivustolla julkaistu tai sille suoraan linkitetty sisältö on EU:n ja kansallisten sääntöjen sekä teollis- ja tekijänoikeussopimusten mukaista. Jos näitä sääntöjä on mielestäsi rikottu, ota yhteyttä EPALEn tukipalveluun tai käytä palautelomaketta, niin poistamme kyseisen sisällön sivustolta.