chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Munkahelyi felnőttkori tanulás

Az EPALE előnyeinek maximális kihasználásához jelentkezzen be a fiókjába! Így értékelheti a bejegyzéseket és megjegyzést fűzhet azokhoz, valamint hozzáférhet az összes funkcióhoz.

Kedves EPALE-kollégák!

Az év utolsó három hónapja során az EPALE különös figyelmet fordít a felnőttkori munkahelyi tanulás témakörére. Ennek során az EPALE nemzeti munkacsoportjai és a közösség számos inspiráló esettanulmányt, cikket, jelentést és egyéb forrást tesz közzé a témával kapcsolatban. További információkért kérjük, látogasson el a munkahelyi tanulással kapcsolatos tematikus oldalunkra (a tartalom az Ön által választott nyelvtől függően változik)! Ne feledje rendszeresen felkeresni az EPALE-portált az új tartalmakért!

Vett már részt olyan sikeres projektben, ami a munkahelyi tanulás továbbfejlesztésére, vagy ezen a területen újítások bevezetésére irányult? Esetleg ismer olyan kezdeményezést, amely mentorok vagy munkáltatók olyan jellegű képzésére irányul, amelynek célja a munkahelyi környezetben történő tanulás lehetővé tétele, támogatása? Ossza meg sikeres projektjét november 11. és 13. között ezen az oldalon, és segítse új ötletekkel a felnőttkori tanulásban részt vevők európai közösségét! 

Az itt megosztott történetek havi hírlevelünkben is megjelennek.

 

Mondja el, mit gondol!

Az EPALE-közösség tagjai részéről minden visszajelzést nagyra értékelünk. Megköszönnénk, ha szánna rá néhány percet az éves felhasználói felmérésünk kitöltésére: ezzel is segítheti a platform további fejlesztését!

Töltse ki az EPALE-felmérést!

 

Legfrissebb blogbejegyzések

A munkaerőpiachoz legkevésbé hozzáférő fiatal felnőttek bevonása a Maslow-féle szükséglethierarchia segítségével (EN)

Richard Hazledine, a ConnectMore Solutions tulajdonosa és igazgatója osztotta meg tapasztalatait az EPALE közösségével arról, hogy miképpen segítette a YaS projekt a munkaerőpiactól elszigetelt fiatal felnőtteket az álláskeresésben.

A felnőttoktatás európai hagyománya: DániaNémetországÍrország (EN)

Aizhana Khasanova egy háromrészes interjúsorozatban tárta fel a dániai, írországi és németországi nem formális felnőttoktatás történetét és mutatta meg azt, hogy ez az oktatási forma milyen szerepet játszik az érintett országokban.

A sérülékeny tanulókról folytatott internetes vita összefoglalója (EN, HU)

Gina Ebner megosztotta gondolatait az EPALE által szervezett internetes vitáról, amelynek tárgya az volt, hogyan segíthető elő a sérülékeny felnőttek társadalmi befogadása a felnőttoktatás eszközeivel. 

A blogbejegyzések hamarosan magyarul is olvashatóak lesznek.

Hírek Európából

Az október Európa-szerte meglehetősen mozgalmas hónap volt a felnőttoktatás terén:

 

Az EPALE előnyeinek maximális kihasználásához jelentkezzen be a fiókjába! Így értékelheti és kommentálhatja a bejegyzéseket, és hozzáférhet az összes különböző funkcióhoz.