chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Voksenlæring på arbejdspladsen

Få det optimale ud af EPALE ved at logge ind. Det vil gøre det muligt for dig at vurdere og kommentere på indhold, og det vil give dig fuld adgang til alle platformens funktioner.

Kære EPALE kolleger,

Fra oktober til december er EPALEs tematiske fokus voksenlæring på arbejdspladsen . I perioden vil EPALEs nationale teams og brugerne offentliggøre en række inspirerende case-studier, artikler, rapporter og andre ressourcer om emnet. Besøg vores tematiske side læring på arbejdspladsen  for at finde materialerne (indholdet varierer i de forskellige sprogversioner). Glem ikke at besøge EPALE jævnligt for at se det nye indhold!

Har du været involveret i et succesfuldt projekt, der havde som målsætning at forbedre eller introducere innovation i læring på arbejdspladsen? Måske kender du til et initiativ, der sigter mod at træne mentorer og arbejdsgivere i at tilbyde læring på arbejdspladsen? Del dit succesfulde projekt mellem 11. og 13. november på denne side  og hjælp med at inspirere fællesskabet af voksenundervisere i hele Europa. 

Alle historier, der deles her, vil blive inkluderet i vores månedlige nyhedsbrev.

 

Fortæl os din mening

Vi værdsætter den feedback, som vi modtager fra EPALE brugerne. Vi vil være glade, hvis du vil bruge nogle få minutter på at udfylde vores årlige brugerundersøgelse. Det vil hjælpe os med at forbedre EPALE!

Udfyld EPALEs brugerundersøgelse her

 

Dansk EPALE-konference om "Livslang læring - i et arbejdsmarkedsperspektiv"

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holdt konference om "Livslang læring - i et arbejdsmarkedsperspektiv" den 8. oktober i København. Find materialer fra konferencen her. Læs også de to blogs fra konferencen: "Livslang læring - bredt set" og "Livslang læring - Nødvendigt, men svært".

 

Deltag i kommende Erasmus+ arrangementer

Erasmus+ konference i København den 12. november om "Kvalitet i mobilitetsprojekter". Se programmet og tilmeld dig her

Inspirationsmøde i København den 15. november: Se programmet og tilmeld dig her

Inspirationsmøde i Vejle den 25. november: Se programmet og tilmeld dig her

Fyraftensmøde i Odense den 4. december: Se programmet og tilmeld dig her

Fyraftensmøde i Svendborg den 11. december: Se programmet og tilmeld dig her

 

De seneste blogposter

Using Maslow’s Hierarchy of Needs to engage young adults furthest from the labour market (EN)

Indehaver og direktør for ConnectMore Solutions, Richard Hazledine, delte på EPALE, hvordan YaS projektet hjalp unge voksne uden tilknytning til arbejdsmarkedet med at finde beskæftigelse.

Traditionen for voksenuddannelse i Europa: Denmark, Germany, Ireland (EN)

I en serie på tre interviews dykkede Aizhana Khasanova ned i historien om ikke-formel voksenuddannelse i Danmark, Irland og Tyskland for at finde ud af, hvilken rolle det spiller i de tre lande.

Summary of the online discussion on vulnerable learners (EN)

Gina Ebner reflekterede i EPALEs online diskussion over, hvordan voksenlæring kan bruges til social inklusion af sårbare voksne. 

 

Nyheder fra Europa

Der skete en masse i oktober i voksensektoren i Europa:

 

Få mest muligt ud af EPALE ved at logge ind. Det giver dig mulighed for at vurdere og kommentere på indhold, og det giver dig adgang til alle platformens funktioner.