chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Sociale inclusie van kwetsbare groepen

Log in op het platform met je account. Zo haal je het meeste uit EPALE!

Beste EPALE-collega's,

In augustus en september is de thematische focus van EPALE de rol van de volwasseneneducatie in de sociale inclusie van kwetsbare groepen. In deze maanden publiceren de nationale EPALE-teams en leden van de community inspirerende casestudy's, artikels, rapporten en andere bronnen over dit thema. Bezoek onze themapagina over sociale inclusie. De inhoud van deze pagina verschilt per taal. Kies jouw taal uit het dropdown-lijstje rechts bovenaan.

Neem deel aan ons online event eind september. We praten er over de uitdagingen die de inclusie van verschillende kwetsbare groepen met zich meebrengt en over goede praktijkvoorbeelden. Mis deze kans niet.

 

Nieuwe blogs

Tackling early leaving from education and training? You need Cedefop's new toolkit! (EN, RO)

EPALE thematisch coördinator, Andrew McCoshan, sprak met Irene Psifidou, expert bij Cedefop, over haar vernieuwde toolkit om vroegtijdige schoolverlaters terug op de sporen te helpen.

Turning community lifelong learning centres into one-stop shops with the help of multidisciplinary teams (EN, CS)

Dr. Paul Downes toont aan waarom we meer one-stop leercentra nodig hebben in gemarginaliseerde buurten of buurten met een groot risico op socio-economische uitsluiting. 

EPALE summary: June-July focus on non-formal and informal learning (EN, EL)

Markus Palmén maakte een samenvatting van de beste bijdragen van de EPALE-focus in juni en juli: non-formeel en informeel leren.

 

Nieuws uit Europa

Er gebeurde heel wat in de sector van de volwasseneneducatie in Europa:

Log in op het platform met je account. Zo haal je meer uit EPALE.