chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

Calendar

University Lifelong Learning for Increased Participation, Performance and Partnership - 52. EUCEN LLL-Konferencia, CEU Budapest

Posted by Balázs Bánk Németh 2 months 1 vika ago

Wednesday 27 May 2020 to Friday 29 May 2020
Budapest
,

A részvétel, a teljesítmény és a partnerség egyaránt fontos kihívások és témák a felsőoktatás gyorsan vátozó világában, melyek az egyetemeket arra késztetik, hogy intelligens, reflektív és cselekvő módon segítse a társadalmat az előtte álló társadalmi, gazdasági és környezeti kérdések hatékony kezelésében.
Mind a részvétel, mind a teljesítmény és a részvétel kérdése olyan képességeket és kapacitásokat feltételeznek, melyek fejlesztése a felsőoktatási lifelong learning részét képezik, hogy befogadó felfogással megfeleő környezetet tudjon az egyetem viág teremteni a társadalmi igényekre támaszkodva.
A konferencia három témakörben elemzi a felsőoktatási lifelong learning kérdéseit, s ezen témakörökhöz várja az érdeklődő kutató, fejlesztő szakemberek dolgozatait, prezentációit: 

- University Lifelong Learning in learning cities;
- Universities promoting inclusive education and community engagement;
- Universities’ roles in the development of work-based and workplace learning.
 

Event language(s):
Event type: 
Conference
Attending fee: 
Yes
Registration deadline: 
27/03/2020
Online event: 
Nei
Organised by: 
EUCEN és CEU
Organiser type: 
Other event
Contact details: 
http://eucen.eu
Number of delegates: 
100 - 200
Target group: 
Academics, students, researchers in andragogy
Adult learning networks & organisations
Policy makers
Theme addressed:
Aims and objectives: 
A konferenciá célja, hogy hozzájáruljon a felsőoktatási környezetben zajló lifelong learning tevékenységének hatékonyabbá tételéhez, a részvétel, a teljesítmény és a partnerségi formában megvalósuló felnőttképzési tevékenységek, módszertani fejlesztések ösztönzéséhez, a jó gyakorlatok cseréjéhez.
Expected (learning) outcomes: 
Új és hasznos ismeretek megszerzése és megosztása a konferencia fő témájában és a műhelymunka során fókuszba kerülő kérdéskörökhöz illeszkedően!
Recognition/certification of participation: 
A szervezők minden regisztrált résztvevőnek a részvételről tanusítványt adnak!
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn