chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Calendar

Национална Euroguidance конференција „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи”

Posted by Uros Velickovic 2 vikur 1 dagur ago

Thursday 3 October 2019
Beograd (Belgrade)
,

Национални центар европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању – Euroguidance, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Министарством омладине и спорта организује седму националну конференцију Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи“ која се одржава у четвртак, 3. октобра 2019. године од 10 до 17 часова, у хотелу Метропол у Београду (Булевар краља Александра 69).

 

Четврту годину заредом, на конференцији ће бити додељене награде и признања у склопу Националног такмичења у области каријерног вођења и саветовања, а током постер сесије, учесници конференције ће моћи детаљније да се упознају са награђеним примерима. Конференција је акредитована као стручни скуп код Завода за унапређивање образовања и васпитања под бројем 377.

 

За учешће на конференцији се могу пријавити сви учесници у систему КВиС у Србији – каријерни саветници, каријерни практичари, наставници, представници Националне службе за запошљавање, канцеларија за младе и других организација које су активне у овој области.

 

Више информација о догађају и о начину на који се можете пријавити за учешће можете пронаћи на сајту Фондације Темпус.

Event language(s):
Event type: 
Conference
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
17/09/2019
Online event: 
Nei
Organised by: 
Foundation Tempus - National Erasmus+ Agency in Serbia
Organiser type: 
Other event
Contact details: 
Фондација Темпус Руже Јовановић 27а, Београд Телефон: +381 11 33 42 430, опција 3
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn