chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Beszélgetés

ANDRAGOSKI PRIRUCNICI ZA NASTAVNIKE

19/11/2018
létrehozta EPALE MONTENEGRO

Postovane kolege,

U okviru EPALE projekta, NSS Crne Gore je koordinirao izradu 21 andragoskog prirucnika za nastavnike koji realizuju Program osnovne skole za odrasle. Prirucnici su predstavljeni kroz sest zbirki prirucnika i Prirucnik za Crnogorski - srpski, bosanski i hrvatski jezik i književnost.

Crnogorski jezik: /hr/node/88284

Engleski jezik i Ruski jezik: /hr/node/88285

Istorija i Poznavanje društva: /hr/node/88286

Muzička kultura i Likovna kultura: /hr/node/88285

Matematika i Informatika: /hr/node/88287

Izborni predmeti: /hr/node/88290

Geografija, Priroda, Biologija, Fizika i Hemija: /hr/node/88291

Prirucnici su rađeni na bazi nacionalnih predmetnih programa osnovne skole za odrasle, međutim mogu se koristiti kao resurs za učenje, izvor kreativnosti, motivacije i ideje i u drugim zemljama, posebno reagiona, u cilju kreiranja sličnih materijala kao vida podrske nastavnicima koji rade na podizanju bazične pismenosti odraslih. 

U ime NSS tima Crne Gore pozivam vas na otvorenu diskusiju povodom izdavanja andragoskih prirucnika, da date sugestije i prijedloge za unapređenje i njihovu primjenu u praksi.

Unaprijed se zahvaljujem svima na komentarima i sugestijama.

Gordana Boskovic

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn