chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Forrás

Nederlands Kwalificatieraamwerk waardevol voor de arbeidsmarkt

Nyelv: NL

Megosztotta NSS EPALE Nederland

Het Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF) maakt opleidingsniveaus vergelijkbaar met elkaar. Niveaus van reguliere en private

/hu/file/epalethemavalideringpngepale_thema_validering.png

opleidingskwalificaties worden inzichtelijk.

Het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF is opgezet ter ondersteuning van een leven lang leren en heeft als doel een bijdrage te leveren aan de arbeidsmobiliteit.

Het raamwerk telt acht niveaus, van basiseducatie tot universiteit, en beschrijft per niveau de bijbehorende kennis en vaardigheden en de mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dat is handig voor werkgevers, zodat zij kunnen zien wat een (potentiële) werknemer weet en kan.

Werknemers en studenten krijgen met NLQF inzicht in hun werk- en denkniveau, wat hen handvatten geeft voor een impuls aan de verdere loopbaanontwikkeling.

Bekijk de animatie over het nut van NLQF en de waarde ervan voor de arbeidsmarkt of neem een kijkje op de site van het NLQF.

 

 

 

Dit artikel hoort bij het Dossier: Validering van kennis en ervaring

Forrásszerző(k): 
NCP NLQF
Közzététel dátuma:
péntek, 23 március, 2018
Forrástípus: 
Egyéb
Ország:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn