Ugrás a tartalomra
Event Details
4 Feb
2016

Ledernetværk om manuelle fag (Kolding)

Danmark
Kolding
to

Kom til netværksmøde for det manuelle fagområde torsdag den 4. februar 2016 i Kolding

Hermed inviteres du til skoleledernetværksmøde sammen med skoleledere fra DOF’s andre medlemsskoler i Region Syddanmark, Midtjylland og Nord.

Mødet afholdes på Kolding Uddannelsescenter den 4. februar fra kl 15-19, og vi byder på en kop kaffe og slutter af kl. ca. 18 med lidt spiseligt at komme hjem på.

Indhold Netværksmøderne er en uformel anledning til at mødes med andre skoleledere om udvikling af de fag, der betegnes Manuelle Fag.  På mødet vil du få lejlighed til at udveksle erfaringer, få nye idéer og nye kontakter til din daglige inspiration og problemløsning i relation til netop dette fagområde.

Byd ind Det er deltagerne i netværket, der byder ind med emner til dagsordenen, så det bliver præcis de ting, du som leder har brug for at få vendt, der kommer på programmet ved denne anledning.

Tovholder for mødet er konsulent Pernille Marstrand, som sammensætter dagsorden for mødet ud fra de indkomne emner, så når du har tilmeldt dig, kan du maile forslag til emner, du ønsker at netværket tager op; skriv til pm@danskoplysning.dk - gerne i god tid!Har du spørgsmål, så ring til Pernille på 31 69 32 48 - eller send en mail.

Vel mødt!

Tid:torsdag 4. februar 2016 kl. 15-19

Sted:KUC - Kolding Uddannelsescenter, Ågade 27, Kolding

Tilmelding:Senest mandag d. 11. januar

Event Details
Állapot
As planned
Organiser name
Dansk Oplysnings Forbund
Célcsoport
Felnőttkori tanulással foglalkozó hálózatok és szervezetek
Tárgyalt téma
Részvételi díj
Nem
Címkék

Tudomást szerzett új eseményről?

Ne habozzon! Az esemény megosztásához kattintson az alábbi linkre!

Legfrissebb beszélgetések

EPALE-közösség: Ossza meg sikeres munkahelyi felnőttkori tanulási projektjeit a közösséggel!

Szeretnénk, ha az EPALE-közösség tagjaként beszámolna a munkahelyi tanulás témakörében végrehajtott bármilyen sikeres projektről, kezdeményezésről vagy programról.

Több