chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Blog

EU Project 'CATAPULT' lanceert hun MOOC

17/01/2020
létrehozta Ton KOENRAAD
Nyelv: NL

Namens het EU-project CATAPULT - Computer-Assisted Training en platforms om taaldocenten voor specifieke doeleinden (LSP) te professionaliseren - willen we hierbij graag alle professionals die op onze oproep uit 2018 gereageerd hebben, bedanken voor hun deelname aan het onderzoek van het project CATAPULT. U heeft bijgedragen aan het in kaart brengen van de behoeften van (taal) leerkrachten met betrekking tot de beroepsopleiding van LSP docenten in Europa. Dit heeft ons in staat gesteld om twee belangrijke projectpublicaties realiseren:

 

Beide rapporten zijn ook verkrijgbaar in een aantal andere talen.

 

De start van de eerste editie van de online cursus (MOOC) ontworpen met het competentiekader (Output 2) als uitgangspunt, is nu gepland voor 27 januari 2020.

  • Bekijk deze video voor een voorproefje van wat cursisten kunnen verwachten.
  • Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden hier

 

Voor meer informatie over deze en andere projectontwikkelingen, zie de online versie van de laatste nieuwsbrief.

CATAPULT (Computer-Assisted Training en platforms te upskill LSP Teachers) is een driejarig EU - ERASMUS + project, dat begon in september 2018. Het doel is om taaldocenten voor specifieke doeleinden (LSP) in het hoger onderwijs en volwassenenonderwijs te voorzien van opleiding en instrumenten om zo bij te dragen aan hun professionalisering in het onderwijs en LSP studenten in het digitale tijdperk.

Project website: http://catapult-project.eu
Twitter:@ProjectCatapult

Ton Koenraad namens Catapult partner TELLConsult

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn