chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Hírek

Radionica "Motivacija i liderstvo" u Tivtu

09/12/2019
Nyelv: HR

U okviru projekta Podrška anti-diskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti IPA 2014-Podrška ženskom preduzetništvu na lokalnom nivou, 10.decembra biće održana radionica na temu “Motivacija i liderstvo” namijenjena zaposlenima u opštini Tivat.

Radionica se organizuje uz pomoć Sekretarijata za turizam i preduzetništvo opštine Tivat,  a vodiće je  NLP trenerica Danka Ćetković.

Na radionici će biti riječi o tome šta je to što pokreće na akciju, o značaju motivacije u radnom ambijentu, faktorima motivacije i liderskom stilu. Trening će obuhvatiti liderstvo u javnom sektoru, upoznavanje sa pojmom liderstva i ključnim osobinama lidera, samoprocjenu liderskog stila te kako nastaje liderski potencijal, šta ga čini i kako ga unaprijediti.

Projekat implementira Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

https://radiotivat.com/trenig-radionica-motivacija-i-liderstvo/2019/12/&...;

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn