chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Naptár

Završna EAAL i državna EPALE konferencija

Megosztotta Daria Mrsic 2 hónap 3 hét óta

kedd 10 december 2019 - szerda 11 december 2019
Teslić
,

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje će održati Završnu konferenciju Evropske agende za obrazovanje odraslih i državnu konferenciju projekta EPALE 10. i 11. 12. 2019. godine u Hotelu KardialTesliću.

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje implementira ova dva projekta od 2014. godine u cilju pružanja podrške unapređenju sistema obrazovanja odraslih u Bosni i Hercegovini.

Prvog dana, u okviru Evropske agende za obrazovanje odraslih, učesnicima će biti predstavljen dokument Obrazovanje odraslih zasnovano na životnim vještinama, u kojem je predstavljen koncept životnih vještina, a kroz tri primjera iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine objašnjava se njegova primjena.

Elektronska platforma EPALE namijenjena je svim stručnjacima iz oblasti obrazovanja odraslih i omogućava umrežavanje i  razmjenjivanje nastavnih materijala, iskustava i stručne diskusije sa ostalim stručnjacima iz regiona i Evrope. Državna konferencija projekta EPALE, koju organizuje NSS tim Bosne i Hercegovine u fokusu će imati temu „Unapređenje kompetencija nastavnika u obrazovanju odraslih“.

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Konferencia
Részvételi díj: 
Nem
Regisztráció határideje: 
06/12/2019
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, Državni servis za podršku EPALE Bosna i Hercegovina
Szervező típusa: 
NSS esemény
Elérhetőség: 
e-mail: biljana.popovic@aposo.gov.ba, telefon: 051 430 710, 051 430 713, 066 800 374, faks: 051 430 711.
Résztvevők száma: 
< 100
Célcsoport: 
Andragógiai akadémikusok, hallgatók, kutatók
Felnőttkori tanulással foglalkozó hálózatok és szervezetek
Döntéshozók
Tárgyalt téma:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn