chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Naptár

Семинар ,,Каријерно вођење и саветовање у средњој школи” у Лесковцу

Megosztotta Marica Vukomanovic 1 év 9 hónap óta

csütörtök 10 május 2018
Лесковац
,

Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању организује семинар за наставнике средњих школа ,,Каријерно вођење и саветовање у средњој школи”, који ће се одржати у четвртак, 10. мај 2018. године у периоду од 10 до 17 часова, у Лесковцу, у просторијама Центра за стручно усавршавање у образовању (Лесковачког одреда, бр. 6). Семинар је акредитован код ЗУОВ-а и налази се под редним бројем 47 у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2016/17. и 2017/18. годину.

За учешће на семинару потребно је попунити регистрациони формулар у наставку и то до уторка, 8. маја 2018. године, до 12 часова. Број места је ограничен па је пожељно пријавити се што пре. Одабрани учесници ће потврду учешћа на семинару добити најкасније у среду, 9. маја до 12 часова.

Részvételi díj: 
Nem
Regisztráció határideje: 
08/05/2018
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
EUROGUIDANCE - Национални центар Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању
Szervező típusa: 
Más esemény
Elérhetőség: 
euroguidance@tempus.ac.rs
Résztvevők száma: 
< 100
Tárgyalt téma:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn