chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Naptár

ITK’19 Muutos on mahdollisuus - Interaktiivinen tekniikka koulutuksessa

Megosztotta Linda JUNTUNEN 1 év 8 hónap óta

szerda 20 március 2019 - péntek 22 március 2019
Hämeenlinna
,

/hu/file/itk2019pngitk2019.png

ITK’19 tarjoaa yli 160 opettajan, kehittäjän, yrittäjän ja tutkijan tarinaa siitä, miten digimaailman mahdollisuuksia kehitetään koulutuksen maailmassa ja sen mahdollisia uhkakuvia pyritään ehkäisemään.

ITK’19 on tapahtuma, jossa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä siitä, mitä on tehnyt ja kokeillut sekä minkä ajattelee olevan merkityksellistä ihmisen kasvun ja oppimisen kannalta tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Muutos on luontainen osa ihmisen elämää. Ympärillä oleva luonto muuttuu, me vanhenemme ja muutumme päivä päivältä. Myös toimintaympäristömme muuttuu niin kotona kuin työelämässä. Kuinka sitten pitäisi muutokseen suhtautua?

Digitaalisuus ja sen sovellukset ovat yksi merkittävä muutoksen aiheuttaja koulutuksessa. Toiset näkevät sen mahdollisuutena toteuttaa koulutusta uudella tavalla ja antavan oppijoille uusia tapoja oppia, kommunikoida ja luoda uutta. Toiset kokevat sen vievän liikaa oppijoiden aikaa, heikentävän heidän keskittymiskykyään ja oppimista. Molemmat näkökulmat ovat osaltaan oikeassa. Nyt on aika katsoa entistä tarkemmin millä tavalla toteutettuna voimme parhaiten toteuttaa digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet hyödyksi kasvamisen ja oppimisen tukena ja miten ehkäistä sen tuomia haittavaikutuksia. 

Lataa ohjelma alta pdf. muodossa ja tutustu tapahtumaan tarkemmin ITK 2019 verkkosivuilla!

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Konferencia
Részvételi díj: 
Igen
Regisztráció határideje: 
20/03/2019
Online esemény: 
Nem
Szervező típusa: 
Más esemény
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email