chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Naptár

Future Teacher Talk: webinar Safer Internet Day

Megosztotta Katrien Bernaerts 1 hét 2 nap óta

péntek 31 január 2020

Naar aanleiding van Safer Internet Day organiseren KlasCement en Toll-net op vrijdag 31 januari om 14 u. een interactieve webinar over veilig internet. Daarbij zullen we het onder andere hebben over:

  • Wachtwoordbeleid
  • Digitale sleutels
  • Phishing
  • Cyberpesten
  • ....

Op dinsdag 11 februari is het Safer Internet Day. Op deze dag zetten meer dan 110 landen zich wereldwijd in om van het internet een veilige, creatieve en leuke plek voor jongeren en kinderen, en bij uitbreiding iedereen, te maken. Hoe maak je kinderen en jongeren bewust van de gevaren van het internet? Hoe zorg je voor online veiligheid bij het gebruik van digitale technologie, smartphones, sociale media ...?

Na afloop zal je een heleboel tips hebben om concreet mee aan de slag te gaan op Safer Internet Day. Samen gaan we voor een beter internet.

In aanloop naar de Xerte-conferentie en Xerte Award van 27 en 28 mei 2020, is er in elke provincie een moment waarop je kan langskomen met vragen in verband met je leerpaden of om eraan te werken. Ontdek hier wanneer dat dicht in jouw buurt is.

 

 

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Szakmai nap
Részvételi díj: 
Nem
Online esemény: 
Igen
Szervező: 
KlasCement en Future Teacher Talks
Szervező típusa: 
Más esemény
Elérhetőség: 
katrien.bernaerts@ond.vlaanderen.be
Címkék:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn