chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Naptár

EPALE vebinar: „Kako da vaša organizacija bude vidljiva na evropskom nivou uz pomoć EPALE platforme“

Megosztotta Uros Velickovic 2 hónap 2 hét óta

péntek 24 április 2020

Fondacija Tempus – EPALE nacionalni tim za podršku organizuje vebinar na temu „Kako da Vaša organizacija bude vidljiva na evropskom nivou uz pomoć EPALE platforme “, koji će biti održan u petak, 24. aprila 2020. u 17 sati.

Cilj vebinara je predstavljanje mogućnosti koje EPALE platforma nudi organizacijama i ustanovama koje se bave aktivnostima obrazovanja odraslih za predstavljanje njihovog rada u okviru zajednice koja broji više od 65 hiljada edukatora iz cele Evrope.

Tokom vebinara, učesnici će moći da saznaju više o opcijama kreiranja profila organizacije, pretrage već registrovanih organizacija u cilju uspostavljanja saradnje, kao i mogućnostima za predstavljanje primera dobre prakse kroz objavljivanje blogova, vesti, događaja i resursa.

Prijava za učešće na ovom vebinaru vrši se isključivo popunjavanjem registracionog formulara. Rok za prijavu je četvrtak, 23. april do 23:59 časova. Nakon isteka roka, link za pristup vebinaru biće poslat prijavljenim učesnicima putem mejla.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti EPALE nacionalnom timu za podršku putem telefona i e-pošte:

Telefon: 011/3342 430, opcija 3

E-pošta: adult-education@tempus.ac.rs

EPALE platforma namenjena je profesionalcima u oblasti obrazovanja odraslih u Evropi (nastavnicima, profesorima, trenerima, istraživačima, organizatorima, donosiocima odluka) i omogućava svima koji se bave ili su zainteresovani za obrazovanje odraslih da se virtuelno sastanu na jednom mestu i razmene svoja znanja, iskustva, pitanja i dobre prakse.

Elsődleges nyelv:
Részvételi díj: 
Nem
Regisztráció határideje: 
23/04/2020
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
Fondacija Tempus - EPALE Srbija nacionalni tim za podršku
Szervező típusa: 
NSS esemény
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn