chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Naptár

DOF's inspirationsdag for skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere

Megosztotta Emil Thirup-Sorknæs 1 hónap 2 hét óta

szombat 30 november 2019
Odense
,

Styrk din aftenskole og udvid dit aftenskolenetværk!

DOF inviterer til en indholdsrig dag, hvor der er mulighed for at høre oplæg, deltage i forskellige inspirationsmoduler – og ikke mindst møde andre DOF´ere og DOF´s sekretariat.

Vi samles alle i starten og bliver varmet godt op af Anja Klemp Vilgaard, der indleder dagen med at fortælle om branding. Hvad er det egentlig, og hvad kan en god kernefortælling betyde for dit brand: 
”I en digitaliseret tidslader, hvor vi alle er omgivet af stigende mængder indformation er fortællinger blevet vigtigere end nogen sinde før. Det er blevet vigtigere at kunne skære igennem og fænge hurtigere - at kunne sælge sig selv, sine varer, sine ydelser og sin ekspertise mere effektivt.”

Derefter har du mulighed for at deltage i 3 forskellige inspirationsmoduler efter eget valg - herunder også en workshop med Anja, så du kan få helt konkrete storytelling-redskaber med hjem.
 

Læs mere om arrangementet, se hele programmet og meld dig til her: https://www.danskoplysning.dk/medlemsservice/kurser-i-dof/?classId=49dd235d-356c-4c42-9a56-aaa8009785aa&utm_source=DOF+Medlemsnyt&utm_campaign=50df00dbcf-Medlemsnyt_26_09_2019&utm_medium=email&utm_term=0_149f0480fd-50df00dbcf-522728773&ct=t(Medlemsnyt_26_09_2019)

 

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Szakmai nap
Részvételi díj: 
Igen
Regisztráció határideje: 
01/11/2019
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
Dansk Oplysnings Forbund
Szervező típusa: 
Más esemény
Célcsoport: 
Andragógiai akadémikusok, hallgatók, kutatók
Felnőttkori tanulással foglalkozó hálózatok és szervezetek
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn