chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Naptár

De communicatiekliniek

Megosztotta Ronny Leenknegt 1 év 9 hónap óta

szerda 13 június 2018
Brussel
,

De eerste editie van De Communicatiekliniek, in juni vorig jaar, was een voltreffer. Meer dan zeventig communicatie- en marketingmedewerkers uit de brede cultuursector tekenden present voor een van de belangrijkste communicatiemomenten van het jaar. De tweede editie van De Communicatiekliniek wordt gegarandeerd nog straffer! Een greep uit de onderwerpen: smartphonevideo, personas, Google Analytics, livestreaming, infographics, samenwerken met media en pers, crisiscommunicatie, werken met communities, merkenstrategie, enzovoort.

De Communicatiekliniek helpt je vooruit in je praktijk. In de voormiddag presenteren we je acht korte, smaakmakende tooltalks. Acht handige tools of ferme inzichten waarvan je iets leert en die je meteen in de praktijk kan brengen. Ter plekke kies je immers welke aansluitende workshop je wil volgen om aan de slag te gaan met de tool van jouw keuze. Breng daarom zeker je laptop mee! In de namiddag zijn er onze gesprekstafels. Die duren telkens een uur en vinden twee keer plaats. Experts beantwoorden er al je communicatievragen en delen hun tips & tricks. Bezorg ons op voorhand jouw vraag over de gesprektafel(s) van jouw keuze. Zo ben je zeker van een plaats rond de tafel. Bovendien krijg je dan op basis van jouw input en die van je collega’s een gesprek op maat.

Op de Socius-site vind je alle informatie over het programma van De Communicatiekliniek.

De Communicatiekliniek vindt plaats bij Socius (Sainctelettesquare 19 in Brussel) van 9u30 tot 15u45.

Een dagverblijf in ons kuuroord kost amper 50 euro, de lunch inbegrepen.

 

/hu/file/communicatiekliniekpngcommunicatiekliniek.png

 

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Szakmai nap
Részvételi díj: 
Igen
Regisztráció határideje: 
12/06/2018
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
De Communicatiekliniek is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Cultuurconnect, De Ambrassade, FARO, Forum voor Amateurkunsten, Herita, Kunstenpunt, Publiq, Socius en VVC.
Szervező típusa: 
Más esemény
Elérhetőség: 
max.frans@socius.be - 02 215 27 08
Résztvevők száma: 
100 - 200
Tárgyalt téma:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn