European Commission logo
Create an account
Resource Details
RESURS

Uddannelses-, Erhvervs- og Karrierevejledning for voksne

Hensigten med denne oversigt er at give vejledere og andre, der arbejder med voksne og deres karriere, et overblik over de forskellige ordninger, der tilsammen udgør voksenvejledningen.

På voksenområdet findes der ikke et samlet uafhængigt vejledningssystem, men derimod et fragmenteret system, bestående af en lang række forskellige institutioner og ordninger. Det betyder, at der ikke eksisterer et tilbud om en bred karrierevejledning på tværs af uddannelse og beskæftigelse, hvor alle frit kan henvende sig og som modsvarer behovet for livslang læring.

Det kan derfor være svært at finde ud af hvor og hvem man kan eller skal henvise til. Vores ønske er, at dette værktøj kan bidrage til at mindske denne forvirring og til at vejledte bliver henvist til den bedst egnede vejledning i første omgang. Vi har ønsket at afdække den vejledning, der primært foregår og beskrive de væsentligste elementer.

Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at der kan være stor forskel på den vejledning, der tilbydes fra sted til sted inden for samme ordning. Hvis man vil være helt sikker, inden man henviser, kan det anbefales at undersøge nærmere på den pågældende vejledningsordnings hjemmeside eller at tage kontakt.

Initiativet til dette overblik er taget i VEU-center Hovedstaden & Bornholm og er udarbejdet i meget tæt samarbejde med en repræsentant for hver af de deltagende ordninger.

Resource Details
Prikaz na portalu
Autor resursa
VEU-center
Vrsta resursa
Ostalo
Zemlja
Danmark
Datum objave
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!