Skoči na glavni sadržaj
Resource Details
RESURS

Az alkalmazottak önkéntességének gyakorlata és lehetőségei az Egyesült Arab Emírségekben

The Practice and Potential of Employee Volunteering in the UAE címen, angol nyelven olvasható tanulmány, amelyben egy az egyesület Arab Emírségekben megvalósuló kutatás - fejlesztési projekt beszámoló olvasható, az IMPACT2030 szerkesztésében közzétételében. Az IMPACT2030 egy magánszektor által vezetett kezdeményezés, az Egyesült Nemzetek Szervezetével, a szociális és közszférával, valamint az egyetemekkel együttműködve. Megfogalmazásuk szerint küldetésüknek érzik a humán tőke befektetéseinek aktiválását az alkalmazottak önkéntes programjain keresztül a fenntartható fejlődési célok megvalósításának előmozdítása érdekében.

Az önkéntesség és a közösségi szolgálat kultúrájának előmozdítása érdekében a vállalatok, szervezetek és kormányzati szervek együttműködhetnek a fenntartható fejlődés érdekében, valamint az új generációk számára a jobb jövő felépítésében.

Az Egyesült Arab Emírségek adományozásának éve kapcsán, olvashatjuk a tanulmányt - Az alkalmazottak önkéntességének kritikus szerepe – címen.  
A jelentéshez az Egyesült Arab Emírségekbeli vállalatok szolgáltattak az adatokat.
Resource Details
Autor(i) resursa
Simran Parwani; H.E. Abdulla Lootah; H.E. Bernardino León; Sue Stephenson; Chris Jarvis; Mohammad Al Hashimy; Husam Al Sayed; Mina Zarif, et al.
Vrsta resursa
Studije i izvješća
Datum objave
Jezik dokumenta
Resource media
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!