Skoči na glavni sadržaj
Blog
Blog

Op zoek naar de Noorse variant

In het kader van het Erasmus+ project 'Paving the way for essentials skills houses' is een werkbezoek gebracht aan de Bibliotek in Bergen Noorwegen. Welke verschillende rollen vervult de Bibliotek en welke activiteiten organiseren zij?

In het kader van het Erasmus+ project 'Paving the way for essentials skills houses' bracht ik, samen met een aantal collega's, in januari 2019 een werkbezoek aan de Bibliotek in Bergen, Noorwegen.

 

De Bibliotek in Bergen is een actieve partner in het project 'Paving the way for essentials skills houses'. Zij zien het als hun opdracht om een arena te zijn voor een leven lang leren, ontmoeting en maatschappelijk debat, met als uitgangspunten 'laagdrempelig' en 'iedereen kan van elkaar leren'. Een paar voorbeelden uit hun aanbod: Taalcafé, taaloefengroepen, programma's voor digitale vaardigheden en .........nog veel meer! 

 

Lees meer in het verslag van dit intensieve en interesante werkbezoek.

 


Zelf ook inhoud plaatsen op EPALE en zo meer dan 60.000 professionals bereiken, maak een profiel aan en plaats uw bijdrage.

Login (0)

Want to write a blog post ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new article!

Najnovije rasprave

EPALE rasprava: budućnost učenja odraslih

U srijedu, 8. srpnja 2020., od 10:00 do 14:00 sati, EPALE će biti domaćin online rasprave o budućnosti učenja odraslih. Razgovarajmo o budućnosti područja obrazovanja odraslih i novim izazovima i mogućnostima. Online raspravu vodit će stručnjakinja EPALE-a Gina Ebner, generalna tajnica EAEA-e.

Više