chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

Resurs

Letošnja prva izdaja e-Novičk ACS

Jezik: SL

Objavio Ana Peklenik

V začetku leta smo pripravili pregled dogajanja v izobraževanju odraslih v Sloveniji in mednarodnem okolju ter ga zbrali v novi izdaji e-Novičk ACS.

Nekoliko se še oziramo nazaj k obletnicam: leto 2019 ni bilo le v znamenju 60-letnic večine ljudskih univerz v Sloveniji, ampak tudi 25-letnice programa PUM-O. Preberite tudi zanimive reportaže s študijskih obiskov kolegov iz BiH, Hrvaške in Slovaške, ki smo jih gostili novembra in decembra. Pred zaključkom leta smo na Brdu pri Lukovici Tednu vseživljenjskega učenja risali nove poti. Vas zanima, kakšne?

To je le nekaj poudarkov iz zadnje številke. Celotno številko najdete na spletni strani e-glasila

Bi želeli v prihodnjih e-Novičkah ACS objaviti novico, reportažo, zanimivost v rubriki Kotiček je vaš? Sporočite nam, pošljite nam prispevek na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 5. februarja. Da bo lažje pisati, smo pripravili nove usmeritve.

Prijetno branje!

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Autor(i) resursa: 
Andragoški center Slovenije
Datum objave:
Srijeda, 15 Siječanj, 2020
Jezik dokumenta
Vrsta resursa: 
Ostalo
Država:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn