chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

Kalendar

OEB Shaping the Future of Learning

Objavio Eva Hoifodt prije 7 mjeseci 3 tjedna

Srijeda 2 Prosinac 2020 to Petak 4 Prosinac 2020
Berlin
,

OEB – tidligere Online Educa Berlin, er den konferansen som er mest rettet mot bruk av læringsteknologi i høyere utdanning.  De fleste ED-tech og LMS-produsenter (learning management systems) er tilstede og det er en stor variansjon av foredrag og workshops for de rundt 2500 deltakerne fra over 70 land.

Konferansen går over tre dager, hvor den første dagen består av workshops (betaling og gratis) og utstillerseminarer. Selve konferansestedet er på Hotel InterContinental Berlin alle dagene og over flere scener og etasjer.  Fleksibel utdanning Norge har både vært tilstede som utstiller, deltaker og presse over flere år.  Det er et fint sted å skape nettverk og å intervjue foredragsholdere og andre, da de fleste er her enten hele løpet eller to dager.

OEB Shaping the Future of Learning er en årlig internasjonal tverrsektoriell konferanse om læringsteknologi og undervisningsteknologi. De fleste ED-tech og LMS-produsenter (learning management systems) er med på denne eventen, og det er et bredt tilbud av foredrag og workshops for de rundt 2500 deltakerne fra over 70 land. Sammen med konferanseprogrammet, viser utstillingene de viktigste trendene og utviklingen som former læring i fremtidens private og offentlige sektor. 

 

Glavni jezik:
Vrsta događanja: 
Konferencija
Kotizacija za sudjelovanje: 
Da
Mrežno događanje: 
Ne
Organizator: 
OEB Learning Technologies Europe GmbH
Vrsta organizatora: 
Drugi događaj
Podaci za kontakt: 
OEB Learning Technologies Europe GmbH Leibnizstrasse 32 10625 Berlin Germany Web: www.oeb.global Tel.: +49 (0)30 726 21 33 09 Email: info@oeb.global
Ciljna skupina: 
Znanstvenici, studenti, istraživači u području andragogije
Mreže i organizacije za učenje odraslih
Projekti i partnerstva
Donositelji politika
Medijski stručnjaci
Oznake:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email