chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Blag

Jutta Lithovius: Min erfarenhet från utbildning av yngre personal i Bryssel

15/02/2018
ag Jenni WESTÖ
Teanga: SV
Document available also in: EN FI

/ga/file/juttapngjutta.png

 

Jutta Lithovius: Min erfarenhet från utbildning av yngre personal i Bryssel

Jag deltog i ”Younger Staff Training”, som organiserades av EAEA (European Association for the Education of Adults) i Bryssel mellan 19 och 22 september 2017. EAEA är en europeisk icke-statlig organisation som länkar samman och representerar organisationer som arbetar med vuxenutbildning. EAEA vill främja vuxenutbildningen genom att öka tillgången på och deltagandet i icke-formell vuxenutbildning, med särskilt fokus på grupper som för närvarande är underrepresenterade.

Deltagarna kom från organisationer i en rad länder (Italien, Irland, Tyskland, Schweiz, Ukraina, Belgien, Nederländerna, Georgien, Finland och Polen). Vi diskuterade den övergripande politiken på området för vuxenutbildning och bästa praxis. Det bästa med utbildningen var nätverkandet och få nya vänner från olika delar av Europa.

Jag rekommenderar den här utbildningen till alla som arbetar med vuxenutbildning och är intresserade av det på en europeisk nivå. Trots utbildningens namn är alla välkomna att delta. Nästa ansökningsperiod för utbildningen är våren 2018.

Läs mer om EAEA på http://www.eaea.org

Jutta Lithovius

Studieförbundet KSL

 

Den här artikeln ingår i en serie med artiklar om lärande på området för vuxenutbildning i ett europeiskt sammanhang. Vårt ERASMUS+ KA1-projekt heter ”European Educational Know-how Supporting Civil Society”.

 

TILLBAKA TILL BLOGGSERIENS FRAMSIDA

 

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email
Refresh comments Enable auto refresh

1 - 1 as 1 á dtaispeáint
  • temel kahraman's picture
    I really appreciate you