Skip to main content
Resource Details
ACMHAINN

Andragog pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami

Zbornik Andragog pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami poleg prispevkov s posveta iz leta 2013 prinaša pomembne ugotovitve in predloge, ki dajejo upanje, da bo na tem področju mogoče narediti pomembne in uspešne korake naprej.

 

Andragoško društvo Slovenije (ADS) je 17. januarja 2013 v prostorih Pedagoške fakultete v Ljubljani organiziralo posvet o vlogi in položaju andragoga ter specialnega in rehabilitacijskega pedagoga ali specialnega in rehabilitacijskega andragoga pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami.

Aktualnost te problematike se je zrcalila v sorazmerno velikem številu udeležencev, ki so prišli iz specialnopedagoških ustanov in ustanov za izobraževanje odraslih, društev, pedagoških fakultet in filozofske fakultete ter centra za rehabilitacijo. Enajst prispevkov z različnih področij in skupin učečih se s posebnimi potrebami je bila podlaga za razpravo udeležencev, ki je sledila. Vsebinsko sta bila zajeta dva vidika: učne in izobraževalne potrebe učečih se s posebnimi potrebami ter vloga izvajalca učne in izobraževalne dejavnosti.

Nevenka Kocijančič (nevenka.kocijancic@acs.si), ACS

Resource Details
ISBN
978-961-285-584-0 (pdf)
Úda(i)r Acmhainne
Uredila Maja Povše in Zoran Jelenc
Cineál Acmhainne
Eile
Tír
Dáta a fhoilsithe
Teanga an doiciméid
Login (0)

Logáil isteachCláraigh chun tuairimí a phostáil.

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!