chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Acmhainn

ValiGuide - en guide om arbejdet med anerkendelse af realkompetencer

Teanga: DA
Document available also in: EN FI SV IS NB

Postáilte ag Anni KARTTUNEN

/ga/file/nordnnvlgb600rgbpngnord_nnvl_gb_600rgb.png

ValiGuide er en nordisk vidensplatform målrettet alle der løser opgaver med anerkendelse af realkompetencer (validering).Den beskriver hvad anerkendelse af realkompetencer er, faserne i den samlede proces, og hvad man skal kunne som fx vejledere og bedømmere af realkompetencer samt ’tips og tricks’.

 

 

Platformen giver:

  • Videns- og kompetenceudvikling på tværs af de nordiske lande
  • Viden om ‘hvordan’ og opmærksomhed om udfordringer i arbejdet

ValiGuide tilbyder en række materialer, vejledning og anbefalinger for praktikere, der arbejder med anerkendelse af realkompetencer af voksnes ikke-formelle og uformelle læring.  ValiGuide bidrager således til professionalisering af arbejdet med anerkendelse af realkompetencer, det gælder den samlede proces og de enkelte faser for herigennem at styrke indsatsen med at anerkende voksnes ikke-formelle og uformelle kompetencer.

ValiGuide er resultatet af Nordplus projektet: Competence-pro. Fra den 1. november 2016 er Ekspertnetværket for validering under NVL, Nordisk Netværk for Voksnes Læring ansvarlig for platformen med løbende opdateringer. Ekspertnetværket for validering bidrager til styrkelse af validering på både nordisk og nationalt niveau.

Se platformen her: http://nvl.org/valiguide/

Úda(i)r Acmhainne: 
Kirsten Aagaard, Camilla Alfsen, Haukur Harðarson, Anni Karttunen, Pär Sellberg (Nordic Expert Network for Validation under NVL)
Dáta foilsithe:
Dé Máirt, 1 Samhain, 2016
Teanga an doiciméid
Cineál Acmhainne: 
Acmhainní Oscailte Oideachais
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email