chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Acmhainn

Usposabljanje v podjetju - čas za ukrepanje. Pozitivni razlogi za zagotavljanje usposabljanj v podjetju

Teanga: SL
Document available also in: EN

Postáilte ag Maruša Mohorič

Informacijska brošura prikazuje različne koristi, ki nastanejo, ko podjetja za svoje zaposlene zagotovijo možnost usposabljanja.

Brošura je bila izdana v okviru projekta Starting with Apprenticeship. Sustainable strategies for recruiting young people interested in in-company training (Začnimo z vajeništvom. Trajnostne strategije za rekrutacijo mladih, ki jih zanima izobraževanje v podjetjih), ki je bil financiran s strani evropskega programa Erasmus+ in se je izvajal na pobudo Evropske komisije in Nacionalne agencije Zveznega inštituta za poklicno izobraževanje in usposabljanje.

Projekt podpira mala in srednje velika podjetja, ki želijo povečati svoje dejavnosti usposabljanja zaposlenih v podjetjih. Ta proces ponuja rešitve za korporativno rekrutacijo mladih, ki jih zanima vključitev v programe usposabljanja v podjetju.

 

Úda(i)r Acmhainne: 
Anja Lietzmann, Martin Mayerl
Dáta foilsithe:
Dé hAoine, 22 Iúil, 2016
Teanga an doiciméid
Cineál Acmhainne: 
Acmhainní Oscailte Oideachais
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn