Skip to main content
Resource Details
ACMHAINN

Nova izdaja e-Novičk ACS

Vabimo k branju novembrske izdaje našega spletnega glasila e-Novičke

V tokratni številki pripovedujemo številne zgodbe: o preteklih dogodkih, ki smo jih priredili in/ali se jih udeležili, publikacijah, ki smo jih izdali in/ali z njimi oplemenitili našo knjižnico. Ne spreglejte pa še dveh pomembnih rubrik: EPALE in Kotiček je vaš, ter povabil na strokovne dogodke.

Zadnja letošnja številka e-Novičk bo izšla sredi decembra, zato vas vabimo, da članke o pomembnih dogodkih, povezanih z vašim delom v izobraževanju odraslih in vseživljenjskim učenjem, ter strokovnih dogodkih, ki jih načrtujete v prihodnjem letu, pošljete na naslov e-novicke@acs.si  najpozneje v ponedeljek, 2. decembra.

Objavljene prispevke lahko komentirate in delite na spletnih družbenih omrežjih ter tako poskrbite za še boljše ozaveščanje o dogodkih, programih in projektih.

Nevenka Kocijančič je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije kot urednica spletnih strani. Že vrsto let se ukvarja s promocijo izobraževanja in učenja odraslih, v zadnjem času pa opravlja operativne naloge za projekt EPALE.

 

Resource Details
Úda(i)r Acmhainne
Andragoški center Slovenije
Cineál Acmhainne
Eile
Tír
Dáta a fhoilsithe
Teanga an doiciméid
Login (0)

Logáil isteachCláraigh chun tuairimí a phostáil.

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!