chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

 
 

Učenje odraslih na delovnem mestu

Naj vam EPALE ponudi največ s prijavo v vaš račun. Tako boste lahko na vsebine tudi podajali svoje mnenje in imeli dostop do vseh prednosti portala.

Spoštovani EPALE kolegi,

Od oktobra do decembra se na EPALE posvečamo učenju odraslih na delovnem mestu. Obiščite našo tematsko stran Učenje na delovnem mestu, kjer bomo objavili nekaj primerov dobrih praks, prispevkov, poročil in drugih virov s to tematiko (vsebina je lahko različna glede na jezikovno različico).

 

Ste bili vključeni v uspešen projekt, ki naslavlja inovativno učenje na delovnem mestu? Morda poznate pobudo, katere cilj je usposabljanje mentorjev in delodajalcev za učenje na delovnem mestu? Delite z nami uspešne projekte med 11. in 13. novembrom na tej povezavi in navdušujte skupnost za učenje odraslih po Evropi!

Vse deljenje zgodbe bodo vključene v naše mesečno glasilo.

 

Povejte nam svoje mnenje

Cenimo mnenje, ki ga prejmemo s strani EPALE skupnosti. Hvaležni bomo, če si boste vzeli nekaj minut, da izpolnite letno anketo o uporabnikih in nam pomagate izboljšati platformo!

Epale anketa

 

Zapisi v spletnih dnevnikih

Uporaba hierarhije potreb po Maslowu za vključevanje mladih odraslih, ki niso na trgu dela (EN)

Lastnik in direktor ConnectMore Solutions, Richard Hazledine, je z EPALE delil, kako je projekt YaS pomagal mladim odraslim, ki niso na trgu dela, pri iskanju zaposlitve.

Tradicija izobraževanja odraslih v Evropi: Danska, Nemčija, Irska (EN)

V nizu treh intervjujev se je Aizhana Khasanova poglobila v zgodovino neformalnega izobraževanja odraslih na Danskem, Irskem in v Nemčiji, da bi razkrila, kakšno vlogo ima le-ta v teh državah.

Povzetek spletne razprave o ranljivih učečih se (EN)

Gina Ebner je razmišljala o spletni razpravi EPALE, kako lahko učenje odraslih uporabimo za socialno vključenost ranljivih odraslih.

 

Novice iz Evrope

 

Oktober je bil na področju izobraževanja odraslih zelo aktiven: