chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Acmhainn

Prvo glasilo novega mednarodnega projekta TRIADE 2.0

Teanga: SL

Postáilte ag Tina Strnad

Projekt TRIADE 2.0 se ukvarja z izzivom izboljšanja socialnega vključevanja starajočih se odraslih z motnjami v duševnem razvoju (AAWID - Ageing Adults With Intellectual Disabilities).

Glavni cilji, ki jih želimo doseči skupaj z devetimi partnerji iz 5-ih različnih držav (Španije, Belgije, Italije, Bolgarije in Slovenije) so:

  • Razviti specifične učne vsebine usposabljanja na temo staranja in motenj v duševnem razvoju, prilagojene učnemu potencialu AAWID in orodja za usposabljanje izobraževalcev AAWID.
  • Razviti spletno platformo (MNAM) za usposabljanje AAWID.
  • Izboljšati socialne spretnosti in znanje o zdravem staranju 150 AAWID
  • Izboljšati znanje in veščine o staranju in invalidnosti 40 izobraževalcev AAWID.

Projekt se je pričel oktobra 2018 in se zaključi marca 2021. Poteka znotraj programa Erasmus + K2, strateška partnerstva.

V okviru projekta je izšlo tudi prvo glasilo, ki si ga lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo. Glasilo je na voljo v angleškem jeziku.

 

 

 

Tina Strnad je organizatorica izobraževanja odraslih in svetovalka, zaposlena na Razvojno izobraževalnem centru Novo mesto.

Úda(i)r Acmhainne: 
Triade 2.0
Dáta foilsithe:
Dé Luain, 12 Lúnasa, 2019
Cineál Acmhainne: 
Eile
Tír:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email