chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Acmhainn

E-trainers.eu - Inovativni e-tečajevi za nastavnike

Teanga: HR

Postáilte ag Andrej Marušić

Tražite fleksibilan, interaktivan i praktičan tečaj koji će vam olakšati planiranje nastave i komuniciranje s učenicima pomoću digitalnih instrumenata i alata? E-trainers.eu odlična je prilika da razvijete svoje digitalne i didaktičke kompetencije.

 

Platforma e-trainers.eu nudi fleksibilne, interaktivne i praktične tečajeve za usavršavanje koji će olakšati nastavnicima korištenje IKT-a u nastavi i interakciji s učenicima i polaznicima. Platformu e-trainers osmislili su i izradili nastavnici u okviru KA2 projekta E-trainers: New Skills and Tools for VET programa Erasmus+. Uz Ustanovu za obrazovanje odraslih Dante u izradi platforme sudjelovali su nastavnici iz šest drugih obrazovnih institucija (Italije, Slovenije, Nizozemske, Španjolske i Latvije) te su platforma i svi njezini sadržaji dostupni na 9 jezika (engleskome, njemačkome, francuskome, hrvatskome, talijanskome, slovenskome, nizozemskome, španjolskome i latvijskome).

 

/hr/file/webpnet-compress-imagejpg-0webp.net-compress-image.jpg

e-trainers.eu

 

Na platformi dostupna su 3 tečaja koja obuhvaćaju širok spektar relevantnih sadržaja i pomagala:

  1. Kako voditi učenike u stvaranju digitalnih sadržaja
  2. Kako razviti životne i poslovne vještine učenika
  3. Kako postati digitalno kompetentan nastavnik

 

Platforma e-trainers.eu je fleksibilna - možete sudjelovati na tečajevima vlastitim tempom i u bilo koje vrijeme. E-trainers tečajevima možete pristupiti bilo kojim uređajem (osobnim računalom, tabletom ili pametnim telefonom) povezanim s internetom.

 

/hr/file/e-trainersznacajkee-trainers_značajke

 

Nakon završetka svih aktivnosti u sklopu tečaja možete polagati modularni test i dobiti potvrdu o polaganju tečaja. U slučaju da imate pitanja u vezi sadržaja ili tehničke poteškoće, možete zatražiti podršku na bilo kojem od 9 jezika platforme.

 

Svi tečajevi na ovoj platformi jednostavni su i prilagođeni nastavnicima. Ako iskoristite ovu priliku za digitalno usavršavanje, Vaš će svakodnevni rad u nastavi biti lakši.

 

Posjetite e-trainers.eu i prijavite se!

 

Úda(i)r Acmhainne: 
Apro Formazione (Italija)
AFormX (Slovenija)
Noorderpoort (Nizozemska)
Nazaret (Španjolska)
Don Tonino Bello (Italija)
Ustanova za obrazovanje odraslih Dante (Hrvatska)
Pelču speciālā internātpamatskola – attīstības centrs (Latvija)
Dáta foilsithe:
Dé hAoine, 19 Iúil, 2019
Teanga an doiciméid
Cineál Acmhainne: 
Acmhainní Oscailte Oideachais
Tír:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn