chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

an tseomra nuachta

Zapisnik sestanka Sekcije Andragoškega društva Slovenije za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami

04/08/2015
ag Neja Colja
Teanga: SL

Andragoško društvo Slovenije (ADS) je objavilo zapisnik sestanka Sekcije ADS za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami, ki je potekal 18. 6. 2015 na Andragoškem centru Slovenije.

V ospredju so bili predvsem izmenjava mnenj o modulih izobraževalnega programa za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami, seznanitev s predlogi, ki so bili 21. 4. 2015 podani na sestanku Sekcije ADS za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami, in načrtovanje njihove izpeljave ter različni predlogi za nadaljnje izpeljave modulov.

Predstavljeni so bili rezultati evalvacije, na katere so prisotni podajali predloge za izboljšavo samih modulov, dogovarjale so se tudi o večji prepoznavnosti in poteku samega programa za naslednje leto. Na koncu je bilo predstavljeno še izobraževanje v Avstriji, na katerem so se dogovorili za sodelovanje pri pripravi skupnega posveta o Inkluziji v izobraževanju odraslih.

Več o samem sestanku si lahko preberete v zapisniku.

Vir: Andragoško društvo Slovenije, dne 15.7.2015

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn