chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

 
 

Féilire

Workshop ‘Lobbywerk op Europees niveau’

Postáilte ag Ronny Leenknegt 2 míonna 16 uaireanta ó shin

Déardaoin 17 Deireadh Fómhair 2019
Brussel
,

Sociaal-culturele volwassenenorganisaties willen ook op Europees niveau actief zijn. Thema’s en doelgroepen overstijgen vaak de landsgrenzen en de besluitvorming erover vindt ook steeds meer in Brussel plaats. Daarnaast wil deze sector de eigen sociaal-culturele waarden, normen en visie voor mens en samenleving aan kracht laten winnen om de dominante en eenzijdige economische invulling van het beleid van Europa bij te sturen.

Maar hoe begin je eraan? Wat is de chronologie van de besluitvorming en welke Europese instellingen moet je aanspreken? Over welke kennis en vaardigheden moet je beschikken om met succes op te treden? Wat is het belang van een Europese koepelorganisatie? En welke praktische tips kan je best gebruiken in je lobbywerk. Deze workshop formuleert een antwoord op deze vragen en helpt jou en je organisatie op weg naar efficiënt Europees lobbywerk.

Máthairtheanga:
Táille tinrimh: 
Ní hea
Sprioc-am clárúcháin: 
14/10/2019
Imeacht ar líne: 
Ní hea
Arna eagrú ag: 
Socius
Cineál eagraí: 
Teagmhas eile
Sonraí teagmhála: 
ronny.leenknegt@socius.be
Clibeanna:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn