chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Féilire

Legyél Te is Informatikus! - Informatikai Oktatási Konferencia 2020

Postáilte ag Györgyi Bajka 1 Mí 2 seachtainí ó shin

Dé hAoine 21 Feabhra 2020
Budapest
,

Idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a HTTP Alapítvány informatika oktatással foglalkozó konferenciáját az IT képzésben dolgozó oktatók és vezetők, valamint kormányzati szervek, szakmai szervezetek és cégek képviselői számára, ezzel szemléletében széleskörű rálátást biztosítva az informatikai oktatás helyzetére az oktatási, oktatáspolitikai és céges szféra számára is.

Időpont: 2020. február 21.

Helyszín: Magyar Telekom Székház

A konferencia célja, hogy ebben a gyorsan változó, rengeteg újdonságot hozó időszakban segítse, támogassa az informatikai képzésben részt vevő tanárok tájékozódását és inspirációt nyújtson szakmai fejlődésükhöz. Ahogy az elmúlt években is mindig az aktuális, az adott időszak legizgalmasabb, legtöbbeket érdeklő szakmai kérdéseit jártuk körül, úgy idén is az informatika tanárokat leginkább érintő témák kerülnek bemutatásra, ezek közül bármelyik önállóan is ki tudna tölteni egy teljes szakmai konferenciát.

A rendezvény egyúttal a Cisco Hálózati Akadémia közösségének éves szakmai napja is. Társrendezvényként kap helyet a Skills Junior döntője, így a résztvevők bepillantást kaphatnak a konferencia helyszínén zajló versenybe is.

A rendezvényt a nagy érdeklődésre való tekintettel élőben is közvetítik!

Máthairtheanga:
Cineál imeachta: 
Comhdháil
Táille tinrimh: 
Ní hea
Sprioc-am clárúcháin: 
10/02/2020
Imeacht ar líne: 
Ní hea
Arna eagrú ag: 
HTTP Alapítvány
Cineál eagraí: 
Teagmhas eile
Sonraí teagmhála: 
info@http-alapitvany.hu
Líon na dtoscairí: 
100 - 200
Spriocghrúpa: 
Lucht acadúil, mic léinn, lucht taighde in aindreolaíocht
Líonraí & eagraíochtaí foghlama aosaí
Téama a bhfuiltear ag díriú air:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn