chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Féilire

Framtidshubb 1 - Fri Bildning 3.0

Postáilte ag Johanni LARJANKO 2 years 2 míonna ó shin

Dé hAoine 13 Aibreán 2018
Vasa
,

Framtiden sker inte oss utan vi skapar den själv. Därför har vi startat projektet bildning 3.0 där vi visionerar hur framtiden ser ut och vilken fria bildningens roll i framtiden är. Hur skapar vi en framtidshållbar fri utbildning?

Målet är att fördomsfritt tänka i nya banor, drömma om den framtid vi vill skapa och fundera ut hur vi kunde nå just den framtiden. Vi gör detta genom 4 hubbverkstäder.

Máthairtheanga:
Cineál imeachta: 
Imeacht um Fhorbairt Ghairmiúil
Táille tinrimh: 
Ní hea
Sprioc-am clárúcháin: 
06/04/2018
Imeacht ar líne: 
Ní hea
Arna eagrú ag: 
Bildningsalliansen
Cineál eagraí: 
Teagmhas eile
Sonraí teagmhála: 
marie.granbacka@bildningsalliansen.fi
Líon na dtoscairí: 
< 100
Spriocghrúpa: 
Líonraí & eagraíochtaí foghlama aosaí
Téama a bhfuiltear ag díriú air:
Aidhmeanna agus cuspóirí: 
Hubb 1 "VEM" Vem är fria bildningens kunder, vem är det vi jobbar för? Vad betyder framtidens medborgarskap och medborgaraktivitet? Vilka är fria bildningens målgrupper? Vi börjar med att definiera vem den fria utbildningen är till för. Medborgaraktivitet bestäms inte längre enbart av den lokala omgivningen utan vi ser även nya former av gemenskap. Vilka möjligheter eller hot skapar det för den fria bildningen?
Torthaí foghlama ionchais: 
Ökade insikter i hur samhället utvecklas och vad bildningens roll är. Ökad förståelse för våra målgruppers sammansättning och behov.
Aitheantas/deimhniú rannpháirtíochta: 
Kompetensmärke (Open Badge)
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn