chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

Féilire

De aanpak van eenzaamheid in de anderhalvemetersamenleving

Postáilte ag NSS EPALE Nederland 4 months seachtain amháin ó shin

Déardaoin 4 Meitheamh 2020
niet van toepassing
,

Hoe pak je het vraagstuk van eenzaamheid binnen een gemeente op zo'n manier aan dat de mensen om wie het gaat daadwerkelijk worden bereikt? En dat ze zich ondersteund voelen bij het duurzaam verbeteren van hun situatie? 

Wat zijn de mogelijkheden in de anderhalvemetersamenleving om toch betekenisvol contact met anderen te hebben? Deze vraag staat centraal tijdens deze online leerbijeenkomst die bestemd is voor beleidsmedewerkers van de gemeente of mensen die de aanpak van eenzaamheid in de gemeente coördineren. 

In deze tijd van 'sociale distancing' dreigen nieuwe groepen te vereenzamen. Hoe kunnen we bestaande en nieuwe groepen in de anderhalvemetersamenleving passende ondersteuning bieden? In de bijeenkomst wordt ingegaan op goede voorbeelden waarin, ondanks de 1,5 meter afstand, toch betekenisvol contact tot stand komt.

Aanmelden kan via de website van Movisie.

 

Bron ->> Movisie


Zelf inhoud op EPALE plaatsen en zo meer dan 60.000 professionals bereiken? Dat kan! Maak een profiel aan en plaats uw bijdrage.

Máthairtheanga:
Cineál imeachta: 
Imeacht um Fhorbairt Ghairmiúil
Táille tinrimh: 
Ní hea
Sprioc-am clárúcháin: 
28/05/2020
Imeacht ar líne: 
Sea
Arna eagrú ag: 
Movisie samen met het Actieprogramma Een tegen Eenzaamheid
Cineál eagraí: 
Teagmhas eile
Sonraí teagmhála: 
Catharijnesingel 47, 3511 GC, Utrecht; Postbus 19129, 3501 DC, Utrecht; 030-789 20 00; info@movisie.nl
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email