chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Kush iu përgjigj sondazhit?

Sondazhi mori 1914 përgjigje nga 37 shtete. Italia kishte numrin më të madh të të anketuarve, të ndjekur nga Britania dhe Franca. Shumë përgjigje erdhën edhe nga Belgjika. Një numër shtetesh ishin të mirëpërfaqësuara në lidhje me madhësinë e tyre.

42% e të anketuarve ishin profesionistë të arsimit për të rritur. Për ata që zgjedhin më shumë se një lloj organizate, kombinimet më të zakonshme ishin:

Hvem svarte på undersøkelsen?

Undersøkelsen ga 1 914 svar fra 37 land.

Italia hadde det største antallet respondenter, etterfulgt av Storbritannia og Frankrike.

Mange svar kom også fra Belgia.

Et antall land var underrepresentert i forhold til deres størrelse.

42 prosent av respondentene var voksenopplæringsaktører.

For respondenter som valgte mer enn én organisasjonstype, var de vanligste kombinasjonene:

Ankete kimler yanıt verdi?

Ankette 37 ülkeden 1914 yanıt alındı. İtalya, en fazla katılımcı sayısına sahipti ve onu İngiltere ve Fransa izledi. Belçika'dan da birçok yanıt geldi. Bazı ülkeler büyüklüklerine oranla iyi temsil edildi.

Katılımcıların %42'si yetişkin eğitimi profesyonelleriydi. Ankete göre birden fazla kuruluş türü seçen kişiler için en yaygın kombinasyonlar şunlar:

  • AB proje yöneticisi ve/veya ortağı olarak çalışan yetişkin eğitimcileri;
  • AB proje yöneticisi ve/veya kariyer hizmetlerine odaklanan ortaklar olarak çalışan yetişkin eğitimcileri.

Who replied to the survey?

The survey yielded 1,914 responses from 37 countries. Italy had the highest number of respondents, followed by the UK and France. Many responses also came from Belgium. A number of countries were well-represented in relation to their size.

42% of respondents were adult education professionals. For those selecting more than one organisation type, the most common combinations were:

  • Adult educators working either as an EU project manager and/or partner;
  • Adult educators working as either an EU project manager and/or partners focused on career services.

Koja je bila svrha ankete?

Anketa je sprovedena tokom aprila i maja 2014. godine kako bi pružila uvid u to ko su mogući korisnici platforme EPALE i koje su njihove potrebe i sklonosti i tako odredila smjernice za razvoj ove internet strane i zajednice.

Која беше целта на анкетата?

Анкетата е спроведена во периодот април-мај 2014 година за да се добие појасна слика за потенцијалните корисници на EPALE и нивните потреби и претпочитања, со цел да се воспостават одредени водечки принципи за развој на веб-локацијата и заедницата.

Која је сврха ове анкете?

Анкета је одржана током априла и маја 2014. године да би се изградила јаснија слика о потенцијалним EPALE корисницима и њиховим потребама и жељама, како би се успоставили неки водећи принципи за развој веб-сајта и заједнице.

Cili ishte qëllimi i sondazhit?

Sondazhi u krye në prill-maj 2014 për të dhënë një pamje më të qartë të përdoruesve të mundshëm të EPALE dhe të nevojave e preferencave të tyre, me qëllim caktimin e disa parimeve udhëzuese për zhvillimin e faqes në internet dhe të komunitetit.

Anketin amacı neydi?

Anket, web sitesinin ve topluluğun geliştirilmesi için bazı kılavuz ilkeler oluşturmak üzere potansiyel EPALE kullanıcıları ve bu kullanıcıların ihtiyaçları ve tercihleri hakkında daha net bir tablo oluşturmak amacıyla Nisan-Mayıs 2014'te gerçekleştirilmiştir.

Како да ја следам платформата EPALE на друштвените медиуми?

EPALE е присутна во живо на друштвените медиуми! Одете на:

Twitter:  EPALE_EU

Facebook: EPALE.EU

LinkedIn: е-платформа за учење за возрасни во Европа

Дали EPALE е усогласена со W3C?

EPALE применува одредени веб-стандарди, како што се HTML 4.01, XHTML 1.0 Transitional, CSS 2.1 и WAI на ниво A. Овие стандарди ги создал Конзорциумот за World Wide Web (W3C) за подобрување на пристапот до интернет.

Да ли је платформа EPALE усаглашена са стандардом W3C?

Платформа EPALE прати одређене веб-стандарде, као што су HTML 4.01, XHTML 1.0 Transitional, CSS 2.1 и WAI A нивои. Ове стандарде је направила организација World Wide Web Consortium (W3C) да би се побољшала приступачност интернету.

Er EPALE W3C-kompatibel?

EPALE følger visse internettstandarder, f.eks. HTML 4.01, XHTML 1-0 Transitional, CSS 2.1 og WAI A-nivå. Disse standardene er opprettet av World Wide Web Consortium (W3C) for å forbedre tilgjengelighet til Internett.

EPALE W3C uyumlu mu?

EPALE; HTML 4.01, XHTML 1.0 Geçişli, CSS 2.1 ve WAI A düzeyleri gibi belirli web standartlarını izler. Bu standartlar, İnternet'e erişilebilirliği artırmak amacıyla World Wide Web Konsorsiyumu (W3C) tarafından oluşturulmuştur.

Pages

S'abonner à EPALE RSS