chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Hvilken forbindelse er der mellem EPALE og Grundtvig-programmet?

Grundtvig-programmet var en del af EU’s program fra 2007-2013 om livslang læring. Det støttede personer og organisationer, der er involveret i ikke-erhvervsrettet voksenuddannelse, i forbindelse med deltagelse i europæiske uddannelsesaktiviteter og -projekter.

Aktører i Grundtvig-programmet udtrykte ønske om en platform for udveksling af idéer og praksisser, der skulle udvikle deres faglige praksis. EPALE udspringer af dette ønske, og  Grundtvig-programmets aktiviteter og netværk dannede afsæt for en diskussion af de underliggende principper for EPALE og for den første spæde udvikling af netværket.

Vi opfordrer netværk og projekter støttet af Grundtvig-programmet til at tilmelde sig som brugere af EPALE. EPALE håber endvidere at kunne nå ud til andre fagfolk inden for voksenuddannelse, som ikke allerede er involveret i europæiske projekter.

EPALE-platformen vil tilbyde interaktive funktioner, der sætter brugerne i stand til at linke med andre over hele Europa, deltage i diskussioner og udveksle god praksis. Webstedet vil ligeledes offentliggøre/henvise til ressourcer under Grundtvig-programmet i ressourcebiblioteket. Projekter vil blive opfordret til at offentliggøre deres aktiviteter og dele god praksis eller ressourcer, som de har skabt, på platformen.