chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Nova številka revije The Journal of Adult and Continuing Education

Langue: SL

Posté par Simona Kavčič

Izobraževanje se nikakor ne konča ob zaključku obveznega šolanja. Revija The Journal of Adult and Continuing Education je ena izmed ključnih na področju vseživljenjskega izobraževanja in učenja. V prvi letošnji številki tako lahko med drugim najdete analizo izkušenj osmih posameznikov, ki so izkusili tranzicijo, in sicer njihovo življenjsko zgodbo kot osnovo za razumevanje njihovega učenja v odnosu do identitete in osebnostne spremembe v odraslem življenju. Najdete tudi študijo zaposlenih in študentov v centrih za e-učenje odraslih v Nigeriji, ki je pokazala, da bi za učinkovit pristop morali razviti nove učne strategije znotraj obstoječih tradicionalnih metod. Svoje mesto so dobili tudi študijski obiski v Veliki Britaniji, ki so del nenehnega izobraževanja in izpopolnjevanja izobraževalcev na Jamajki.

Revija izhaja dvakrat letno in se osredotoča na nacionalna in mednarodna vprašanja, namenjena raziskovalcem, strokovnjakov in izobraževalcem. Na voljo je tudi v Knjižnici Andragoškega centra Slovenije.

Auteur(s) de la ressource: 
Manchester University Press
Date de publication:
Mercredi, 8 Juillet, 2015
Langue du document
Type de ressource: 
Autre
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn