chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Кой стои зад EPALE?

EPALE е инициатива на Генерална дирекция „Образование и култура“ (DG EAC) на Европейската комисия, която има за цел да я превърне в неотменна характеристика на общата картина на ученето за възрастни в Европа.

EPALE се наблюдава от Изпълнителната агенция за образование, аудиовизия и култура (EACEA), а ежедневното й управление се извършва от централната служба за поддръжка (ЦСП), с която можете да се свържете по имейл на адрес helpdesk@epale-support.eu или като се обадите в бюрото за помощ на EPALE на телефон +44 (0) 121 212 8934. 

От есента на 2014 г. заедно с ЦСП ще работят и национални служби за поддръжка (НСП), с чиято помощ EPALE ще се попълва с интересно и уникално съдържание.

 

Повече информация за централната служба за поддръжка и националните служби за поддръжка можете да намерите, като следвате връзката по-долу:

Централна служба за поддръжка 

Национална служба за поддръжка